Intern Reglement CLUBINFO NIEUWSFLITS GESCHIEDENIS INFO & DOCUMENTEN Lidmaatschap Kalender Kata Oefeningen Kihon Oefeningen Gradentabel Shodan Website Links Fotogalerij Trainingsuren HOMEPAGINA Jeugdpagina Zwarte Gordels Stages Eerste Sporen Media & Nieuwsflits Goju-Ryu Stijl Okinawa Grootmeesters Sportpremie Sportinfo Evenementen HOME HOME BESTUUR BESTUUR LIGGING LIGGING CONTACTEER CONTACTEER SPONSORS SPONSORS PRIVACY POLICY PRIVACY POLICY Shihan Ali Azizi  Meester Azizi is geboren in 1971 te Iran.   Hij startte met gevechtskunsten op 10 jarige leeftijd, maar richte zich snel tot het karatÚ op de leeftijd van 13 jaar.   In 1995 behaalde hij de graad van sandan (3de dan) en in maart 2000 werd hem de graad van Yodan overhandigd door de befaamde Shihan Goshi Yamaguchi (geb. 28/09/1942 - 3de zoon van Gogen Yamaguchi) in eigen persoon.  Shihan Ali Azizi heeft op dit ogenblik de hoogste graad van het KaratÚ Gojo-Ryu van de Kuyukai school op Belgisch grondgebied.   Hij begon de Goju-Ryu stijl te onderwijzen in de Franse gemeenschap van BelgiŰ in het jaar 2000, waarna hij verschillende clubs oprichtte in het Waalse gewest. Alvorens zijn eerste club te richten in het Vlaamse gewest Tongeren Limburg in november 2006.  Shihan Ali Azizi is de voorzitter van de Belgische Goju-Ryu Karate-do Organisatie (BGKO vzw) en voorzitter van de Belgische Goju-Ryu Karate-do Kuyukai.   Hij ontving zijn 6de dan uit de handen van Sa´ko Shihan Osamu Hirano (8ste dan JKF) in 2011.
Shihan Chojun Miyagi
Shihan Kanryo Higaonna